Selasa, 02 September 2014

υγειονομικής περίθαλ

Παρά την κάπως υποτονική οικονομία, σε συγκεκριμένους τομείς οι ευκαιρίες απασχόλησης είναι πραγματικά άφθονα και απλά περιμένει να αξιοποιηθεί από ειδικευμένους υποψηφίους. Ως αποτέλεσμα της νέας τεχνολογίας και των τεχνικών, οι νέες σύνολα δεξιοτήτων που απαιτούνται, αλλά επειδή οι ​​απαιτούμενες δεξιότητες έχουν αλλάξει πιο γρήγορα από ό, τι το συνολικό εργατικό δυναμικό, οι αριθμοί των ικανών υποψηφίων έχει πράγματι μειώνεται για τα τελευταία αρκετά χρόνια, καθώς οι εργαζόμενοι σπεύδουν να ανανεώσει και να βελτιώσει τους ταλέντα, προκειμένου να θεωρηθεί «ειδική» και στο μέσο χρόνο, οι εταιρείες περιμένουν να συμπληρώσουν αυτά τα in-ζήτησης θέσεων εργασίας.

Από νομική βοηθοί ή paralegals, τεχνικοί φαρμακείου και νοσηλευτές, διάφορα προγράμματα κατάρτισης είναι τώρα διαθέσιμα για το κοινό ... συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών υποψηφίους μεταγράφει.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, να γίνει μια ιατρική μεταγράφει αποτελεί ένα από τα κορυφαία δέκα ευκαιρίες απασχόλησης στη χώρα. Ιατρική δακτυλογράφους είναι εκείνοι οι άνθρωποι που δημιουργούν τα νομικά έγγραφα τα οποία οι επαγγελματίες υγείας, όπως οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί εγγεγραμμένοι, θεραπευτές, νοσηλευτές, διαιτολόγους και χειροπράκτες Όλοι στηρίζονται και χρησιμοποιούν ως υλικό αναφοράς.

Τα πιθανά θέματα βάσει των οποίων μια ιατρική μεταγράφει μπορούσαν να βρουν οι ίδιοι εργάζονται σε είναι απίστευτα ποικίλες και κυμαίνονται από την Ιατρική ορολογίες, Ιατρικό Δίκαιο και Ηθική (HIPAA), In-ασθενούς ή εξωνοσοκομειακή Ιατρική Μεταγραφή για ανθρώπινη ανατομία.

Αυτό το ευρύ φάσμα των πιθανών θεμάτων είναι ένας από τους μεγάλους λόγους για τους οποίους γίνεται μια ιατρική μεταγράφει δεν είναι μόνο για κανέναν. Οι άνθρωποι που φιλοδοξούν να γίνουν ιατρικές transcriptionists πρέπει να υποστούν κατάλληλη εκπαίδευση από ιατρικές σχολές μεταγράφει, που διδάσκουν και εκπαιδεύουν τους σε διάφορους τομείς που θα πρέπει να έχει τον έλεγχο, προκειμένου να γίνει ένα πιστοποιημένο ιατρικό μεταγράφει.

Ιατρική μεταγράφει τα σχολεία θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν καλύτερα για το Certified Medical μεταγράφει (CMT) εξέταση. Διάφορες ιατρικές σχολές μεταγράφει προσφέρει μαθήματα κατάρτισης για πιθανούς ιατρικούς δακτυλογράφους. Aakers Business College, TechSkills, National College και PC Age είναι μόνο μερικά από τα μεσαία σχολεία μεταγράφει που μπορεί να βρεθεί στη χώρα.

Μερικές ιατρικές σχολές μεταγράφει προσφέρουν ακόμη και την επιλογή της κατάρτισης σε απευθείας σύνδεση μέσω του άνεση του σπιτιού αυτά στο σπίτι. Με απλά να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, μαθητές από σχολεία σε απευθείας σύνδεση ιατρική μεταγραφή μπορεί να έχει πρόσβαση στην πραγματικότητα τα διαθέσιμα εκπαίδευση μονάδων και άλλα υλικά που σχετίζονται με την ιατρική μεταγραφή, που θα χρειαστούν προκειμένου να περάσει την ιατρική εκπαίδευση μεταγραφή.

Όλο και περισσότερες Ιατρικές σχολές μεταγράφει κινούνται προς αυτήν την σύγχρονη μέθοδο της διδασκαλίας, διότι διευρύνει το δυναμικό τους στην αγορά οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί από τους φοιτητές ιατρικής μεταγράφει τους είναι αρκετά απασχολημένοι και να εκτιμούν την δυνατότητα να πάρει την ιατρική εκπαίδευση μεταγραφή στο δικό τους ρυθμό και να είναι σε θέση να απολαύσουν την άνεση του να θέτει τα δικά τους χρονοδιαγράμματα.

Με την τρέχουσα υψηλή ζήτηση για ιατρικές δακτυλογράφους, δεν είναι έκπληξη να δούμε τους επιχειρηματίες άλμα στο ξέφτισμα και εκμεταλλευόμενοι αυτήν την ευκαιρία με τη δημιουργία όλων των ειδών των ιατρικών σχολών μεταγράφει ... όλοι προσανατολίζονται προς την εκπαίδευση των μαθητών τους για μια συναρπαστική καριέρα ιατρική μεταγράφει.

Εκτός από την απαραίτητη εκπαίδευση που αποκτά κανείς από ιατρικές σχολές μεταγράφει, είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε κορυφή ιατρική μεταγράφει θα διαθέτει επίσης άριστες ικανότητες ακρόασης. Στερεά δεξιότητες ακρόασης είναι αληθινά και απαραίτητη προϋπόθεση στον τομέα αυτό επειδή η ιατρική μεταγραφή απαιτεί ότι τα ιατρικά έγγραφα που μεταγραφή είναι τέλεια με κάθε δυνατό τρόπο.

Οι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης βασίζονται όλο και περισσότερο σε αυτές μεταγράφονται ιατρικών εγγράφων, όταν πρόκειται να πάει για την καθημερινή επιχείρησή τους. Είτε πρόκειται για την πλήρωση συνταγές ή να κάνει κάποιο είδος της έρευνας, είναι απλά ζωτικής σημασίας ότι η μεταγράφηκαν πληροφορίες που λαμβάνουν είναι ακριβή.

Απλά μια μικρή ολίσθηση ή στιγμιαία απώλεια της συγκέντρωσης θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες για τον ασθενή, επειδή τόσοι πολλοί επαγγελματίες της υγείας βασίζονται σε τόσο μεγάλο βαθμό στα ιατρικά μεταγραφή έγγραφα που λαμβάνουν ως βάση για τη λήψη διαγνώσεις τους και τη συνταγογράφηση φαρμάκων.

Παρά το γεγονός ότι η δυνατότητα να κερδίσουν ένα σημαντικό εισόδημα θέλγητρα πολλά στην ιατρική μεταγράφει τομέα, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχουν κοπεί έξω για τη θέση. Για να πετύχει θα πρέπει να είναι εξαιρετικά αφιερωμένο, ασθενής και να είναι σε θέση να αντέξει το βάρος της ευθύνης που έρχεται με τον τίτλο - Certified Medical Transcriptionist

Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί μόνο στο σύνολό του.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar