Selasa, 02 September 2014

έπει να χορηγηθεί. Όλο και περισσότεροι ασθενείς που εξαρτ

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των νοσηλευτικές σχολές που προσφέρουν φυσικά-εργασία για εκείνους που φιλοδοξούν να γίνουν μέρος της ολοένα αναπτυσσόμενη βιομηχανία της υγειονομικής περίθαλψης. Αυτά τα πιστοποιημένα νοσηλευτικές σχολές όχι μόνο θα σας εκπαιδεύσει για να γίνει επαγγελματίας νοσοκόμα, αλλά πολλές προσφορά μεταπτυχιακών μαθημάτων καθώς και, για την καλύτερη σας βοηθήσει να αναπτύξουν την καριέρα νοσηλευτικής σας.

Οι επί του παρόντος κατέχει πτυχία νοσηλευτικής έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στα διάφορα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών νοσηλευτικής που είναι τώρα διαθέσιμο - από Εγγεγραμμένοι Πτυχία Νοσηλευτικής για Parish Νοσηλευτική. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τους επίδοξους επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Μπορούν να επιλέξουν το είδος του πτυχίο νοσηλευτικής που θα ήθελαν να ειδικεύονται σε και σε αντίθεση με δημοφιλή πεποίθηση, ένα άτομο με ένα πτυχίο νοσηλευτικής δεν περιορίζεται πλέον να εργάζονται σε μόλις ένα νοσοκομείο. Υπάρχουν πολλά άλλα μέρη όπου οι άνθρωποι χρειάζονται τη φροντίδα και την προσοχή μόνο ένα εξειδικευμένο επαγγελματία νοσηλευτικής μπορεί να προσφέρει.

Υπάρχει πάντα μια μεγάλη ζήτηση για τους ανθρώπους που έχουν νοσηλευτικό βαθμούς και με όλο και περισσότερες γενιές του baby boom γερνάει με κάθε χρόνο που περνά η ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες νοσηλευτικής θα συνεχίσει να αυξάνεται μόνο. Στην πραγματικότητα, εάν μια σημαντική έλλειψη των επαγγελματιών του τομέα της υγείας ήταν να αναπτύξει, θα αποτελέσει σοβαρή απειλή για την κοινωνία, διότι χωρίς ειδικευμένους επαγγελματίες, η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης της χώρας θα υποφέρουν πολύ.

Το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας έχει προβλέψει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν έλλειψη νοσηλευτών κοντά σε 400.000 από το έτος 2020 απλά ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους το νοσηλευτικό επάγγελμα είναι σαφώς μια εξαιρετική επιλογή για την καριέρα τώρα και στο εγγύς μέλλον. Φυσικά, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι απαιτήσεις της δουλειάς είναι τα πράγματα που είστε διατεθειμένοι να εκτελέσει. Μερικά παραδείγματα θα είναι προσανατολισμένη στις υπηρεσίες των καθηκόντων, όπως η διατροφή του ασθενούς, αλλάζοντας τα ρούχα τους, βοηθώντας τους να κάνουν ένα μπάνιο, καθαρισμό μετά από αυτά και να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουν σωστά τα φάρμακά τους. Εάν δεν έχετε την επιθυμία, το στομάχι ή την υπομονή για να κάνει τέτοια πράγματα θα πρέπει να μείνετε μακριά από ένα πτυχίο νοσηλευτικής, διότι δεν είναι ένα επάγγελμα που σας ταιριάζει.

Μια κοινή καριέρα νοσηλευτικής είναι η RN - Registered Nurse, η οποία προϋποθέτει ότι ένα άτομο έχει την ικανότητα να παρέχει άμεση φροντίδα στους ασθενείς τους με τη συνεχή παρατήρηση, την αξιολόγηση και την καταγραφή των συμπτωμάτων, τόσο αρνητικές όσο και θετικές.

Υπάρχουν επίσης οι τύποι των νοσηλευτών που βοηθούν τους γιατρούς όταν εκτελούν χειρουργική επέμβαση, διενεργεί τις εξετάσεις του ασθενούς, καθώς και την παροχή βοήθειας με τις θεραπείες. Επιπλέον, τους δίνεται, επίσης, την ευθύνη της έχει τη δυνατότητα για τη διάγνωση και τη θεραπεία κοινών ασθενειών και τραυματισμών, χωρίς να έχουν πάντα ένα γιατρό παρόντες για να τους καθοδηγήσει στη διαδικασία.

Μια άλλη απαιτούμενη πείρα σε πολλά επαγγέλματα νοσηλευτικής είναι μια βασική κατανόηση των φαρμάκων και πως θα πρέπει να χορηγηθεί. Όλο και περισσότεροι ασθενείς που εξαρτώνται από τη νοσοκόμα τους για να τους βοηθήσουν να πάρουν καλά. Σε πολλές περιπτώσεις, πολλές ειδικότητες νοσηλευτικής απαιτεί η ικανότητα βοηθήσει τjual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   ο γιατρό στην εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε όταν πρόκειται για την υγεία τους και να καθοδηγήσουν σωστά τους για την καλύτερη πορεία δράσης που σχετίζονται με την τρέχουσα κατάσταση της υγείας τους.

Σε πολλά νοσοκομεία, μια νοσοκόμα κάτοικο είναι επίσης υπεύθυνος για τις άλλες νοσοκόμες και έχει επίσης το φαινομενικά δύσκολο έργο της οργάνωσης του ωραρίου εργασίας - από μετατόπιση είναι μια κοινή πρακτική για όσους το νοσηλευτικό επάγγελμα, ανάθεση η οποία πρέπει να ληφθούν στο καθήκον με το οποίο , καθώς και την εποπτεία των λιγότερο εκπαιδευμένους νοσηλευτές βοηθούς.

Ένα άλλο πολύ θετικό όφελος από τη συμμετοχή τους στο νοσηλευτικό επάγγελμα είναι ότι δεν πληρώνουν πολύ καλά. Ωστόσο, η κορυφαία αποζημίωση φέρνει επίσης με αυτό άλλες ευθύνες, όπως εξαιρετικές ικανότητες οργάνωσης, την ευελιξία και ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που βρέθηκαν σε όλες τις καλές νοσοκόμες είναι η φροντίδα και παρηγορητική φύσης που μεταφράζεται σε μια φυσική χημεία μεταξύ τους και τους ασθενείς τους.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar